Tym samym zdobyły bezpośredni awans do polskiego finału Trophee Mille Poland 2025. Tam stawką będzie międzynarodowy finał w Reims we Francji.
Drugie miejsce zajęła Milena Piwowar oraz Przemysław Soszyński z Zespołu Szkół nr 2 im. Jana Wyżykowskiego w Lubinie, a trzecie Gabriela Gacek i Karolina Przedpełska z Zespołu Szkół nr 1 w Świdnicy. Wyróżnienie specjalne trafiło do Publicznej Szkoły Gastronomicznej HO-GA we Wrocławiu, reprezentowanej przez Jadwiga Gan oraz Natalia Krawczak.
Mistrzami 12. Kulinarnego Rajdu Mistrzów zostali Paweł Stępniak oraz Piotr Dzikowski (Hotel Fabryka Wełny & Spa - Pabianice), drugie miejsce zajęli Paweł Błaszczyk, Krzysztof Horobiowski (Restauracja Forum Kulinarne - Wrocław), a trzecie Mariusz Wolski oraz Artur Gosz (Hotel Kozi Gród - Pomlewo).
Wielkie gratulacje dla wszystkich drużyn startujących w konkursie!







Napisz komentarz
Komentarze